logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Пограбування фермера-іноземця на Сокальщині: суд обрав розбійникам запобіжний захід

07-10-2019 18:52519

Пограбування фермера-іноземця на Сокальщині: суд обрав розбійникам запобіжний захід
Фото: Нацполіція

Суд обрав запобіжний захід чоловікам, які 29 вересня пограбували фермерське господарство та побили його власника-іноземця.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

Зазначається, що за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури слідчим суддею Сокальського районного суду обом фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб без права внесення застави.

Як повідомлялось раніше, у Сокальському районі увечері 29 вересня двоє чоловіків у масках увірвалися у адміністративне приміщення фермерського господарства та побили його власника – 57-річного громадянина Польщі. Погрожуючи зброєю вони викрали 230 тисяч гривень.

Чоловіки зв’язали жертву і забрали його мобільні телефони, а після цього утекли.

Однак, підприємець зумів звільнитись та повідомити працівників прикордонної служби, які спільно із поліцейськими затримали лиходіїв у таксі, яке прямувало у напрямку Львова.

Нападниками виявились двоє мешканців Соснівки віком 34 та 39 років. Один із них працював у цьому фермерському господарстві. У затриманих вилучено викрадені гроші, пневматичний пістолет та інші речові докази.

Свій вчинок затриманні пояснили тим, що їм були потрібні гроші на погашення кредиту.

За скоєне їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Leopolis.news