logo
30/04
2 ...

У Львові для військових, що проходять лікування, організовують рибальські ігри

10-08-2023 17:27466

У Львові для військових, що проходять лікування, організовують рибальські ігри
Фото: ЛМР

Для військових, які лікуються в Національному центрі реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) та інших реабілітаційних центрах у Львові, організовують рибальські ігри. Це перші масштабні змагання, які допоможуть воїнам відпочити і відновитись на свіжому повітрі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Подія відбудеться цієї п’ятниці, 11 серпня, у місті Пустомити. У програмі передбачено змагання з чотирьох видів активностей: рибна ловля, гра в шашки, гра у дартс, а також гра з м’ячем на вправність.

Програма рибальських ігор:

·   10:00-11:00 – урочиста частина, знайомство, перекус;

·   11:00-12:20 – змагання з ловлі риби;

·   12:30-13:00 – змагання з гри в шашки;

·   13:10-13:50 – змагання з гри в дартс;

·   14:00-14:30 – змагання на вправність із м’ячем;

·   14:30-15:00 – обід;

·   15:00-15:30 – нагородження переможців змагань;

·   15:30 – вільна програма.

Рибальські ігри організовують ГО «Перший Західнорегіональний Рибальський Портал» та Рибальський Клуб Flagman, у співпраці з центром НЕЗЛАМНІ та за підтримки партнерів (компанії Flagman, Пустомитівської громади, центру реабілітації «Галичина», БФ «З янголом на плечі», БФ ім. Володимира Стернюка, КЗ «Центр надання соціальних послуг» Пустомитівської міської ради, рибальського магазину Odissey).

Раніше риболовлю декілька разів організовували для воїнів, які лікуються у центрі НЕЗЛАМНІ. А загалом команда Національного центру реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) у Львові не втомлюється шукати нові методики реабілітації для своїх пацієнтів: вони грають у боулінг – аби відновити координацію рухів, стріляють з лука – аби зміцнити м’язи тіла, малюють – аби здолати стрес, також рибалять, катаються на конях, грають у більярд, займаються йогою і навіть готують їжу. Це нові види фізичної та психологічної реабілітації, що мають ефективні результати.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news