logo
27/04
26/04
2 ...

На Львівщині встановлять пам’ятні знаки загиблим захисникам України

11-08-2023 11:13632

На Львівщині встановлять пам’ятні знаки загиблим захисникам України
Фото: vsim.ua

Звернення від сімей загиблих Героїв уже розглянули та опрацювали. Результатом роботи стане встановлення пам’ятних знаків.

Цьогоріч, Управління капітального будівництва Львівської ОДА спільно з КП ЛОР «Нерухомість і майно» встановлять пам’ятні знаки загиблим захисникам та захисницям України, про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Відповідний документ прийняв начальник Львівської ОВА №624/0/5-23ВА.

Замовником будівництва оголошено закупівлю на «Нове будівництво пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни, бійців-добровольців АТО, постраждалих учасників Революції Гідності».

Кінцевий строк подання пропозицій до 12 серпня 2023 року. Аукціон запланований на 14 серпня цьогоріч.

«Увічнення пам’яті Героїв України щодо спорудження пам'ятників є питанням державного значення. Адже, мусимо робити усе можливо для збереження історичної пам’яті про Захисників та Захисниць України, які поклали своє життя у боротьбі за незалежність», – зазначив т.в.о. начальника управління капітального будівництва Роман Дуля.

Довідково:

На Львівщині реалізовується Комплексна програма соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС), бійців-добровольців АТО, Захисників та Захисниць України, членів їх сімей, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021- 2025 роки, затверджена рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 №53.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news