logo
01/05
30/04
2 ...

Юрій Доскіч: Регулярні зустрічі в громадах – нагода жити їхніми інтересами та бажанням змін

11-08-2023 20:56365

Юрій Доскіч: Регулярні зустрічі в громадах – нагода жити їхніми інтересами та бажанням змін

Якщо депутат Львівської обласної ради Юрій Доскіч з певних причин не має можливості зустрічатися з жителями територіальних громад Самбірського району, то це роблять члени його команди.

Такі зустрічі і відверте спілкування з мешканцями, сказав Юрій Доскіч, для нього чудова нагода зустрітися з керівниками ТГ, довідатися про їхні проблеми,  знайти можливості для їх розв’язання заради змін, задовольнити потреби конкретних організацій, установ,  а найважливіше – людей.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

Завдяки добре організованій роботі кожний візит на Самбірщину для Юрія Доскіча є прагматичним і продуктивним. Днями він особисто відвідав дитячий садок селища Дубляни Новокалинівської міської ради. Для нього за сприяння Мальтійської служби допомоги передав набори нових меблів і пересвідчився, наскільки турботливо тут дбають про національне виховання маленьких українців.

У той же час Благодійний фонд сім’ї Доскіч скерував 10 тис. грн. для закупівлі навчальних парт школи села Чаплі Хирівської територіальної громади. Окремо кілька етажерок помічники обласного депутата завезли у бібліотеку села Стрільбичі Старосамбірської ТГ.

За словами Юрія Доскіча, він та команда підтримує зв’язки з представниками громадських організацій людей з інвалідністю Самбора та Старого Самбора. Їм його помічниця Ірина Мудрак передала набори засобів гігієни, в чому мали потребу.

«Для мене як обласного депутата важливо знати, що відбувається в громадах, що їм та жителям потрібно першочергово, – поділився Юрій Доскіч. – За можливості допомагаю їм або до розв’язання нагальних питань залучаємо друзів, партнерів нашого Благодійного фонду. Зважаємо на те, що сильна держава починається з міцної первинної ланка влади». 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news

Фото з відкритих джерел