logo
02/05
01/05
2 ...

Ключові характеристики токену Polygon MATIC та його перспективи 2023

11-08-2023 19:03927

Ключові характеристики токену Polygon MATIC та його перспективи 2023

Сьогодні, цілком можливо, що майбутнє може стати за мультичейнами. Тобто, в тренді стануть окремі взаємопов’язані мережі, які мають індивідуальні переваги. Це, ймовірно, зменшить зосередженість на якомусь домінуючому блокчейні. Одним з таких проєктів є Polygon MATIC, який пропонує створення масштабованих рішень, сумісних з Ефіріумом.

Дорожня мапа, на яку чекали шанувальники Ethereum, почала вступати в дію, в тому числі завдяки Полігону. Тут можливо впроваджувати власні масштабуючі рішення або автономні токени. І, це рішення виступає більше, як фреймворк, ніж єдине рішення. Ба більше, у цей софт також можна інвестувати, але для цього потрібен капітал. Його можна заробити, якщо подивитися топ онлайн казино, де можливо знайти вигідні промокоди для участі.

Також, Полігон може залучати віртуальну консоль Ефіріуму, що дає можливість легко перенести необхідні дані. При цьому, користувачі матимуть змогу заощадити на комісіях та насолодитися високою пропускною здатністю. Тож, цей додаток має такі самі опції, що й Ефіріум, тільки вони є швидшими та дешевшими.

Про плюси та мінуси Polygon

Полігон Матік - софт, який використовує Ефір та має змогу об’єднати між собою всі проєкти на базі відповідного токена. Платформа відрізняється гнучкістю, масштабованістю та незалежністю, водночас зберігаючи підвищений рівень безпеки, сумісність та структуру. Також, Polygon MATIC має такі переваги:

●     Наявність Proof-of-Stake. За згоду не піддавати монету обміну, купівлі та продажу, учасники отримують внутрішні токени Матік;

●     Усунення огріхів материнської платформи Ефіру у вигляді, наприклад, високих комісій;

●     Перекази здійснюються приблизно протягом 2.1 секунди;

●     Комісійна плата становить до 0.01 долар/цент.

У цьому випадку не обійшлося без пари недоліків і першим з них є залежність від Ethereum. Наприклад, будь-які технічні негаразди на цій платформі можуть призвести до аналогічних проблем з Полігоном. На додачу, службовий токен Матік має обмежені обсяги. При цьому, його неможливо заробити шляхом майнингу через відсутність Пруф оф ворк. Тож, окрема купівля токенів можлива лише через якусь відому біржу типу WhiteBIT.

Коротко про майбутнє дочірнього проекту Ефіріуму

Сучасна ситуація із токеном Матік, що є осередком платформи Полігон, така, що він посідає місце у “десятці” лідерів за капіталізацією у понад 10 млрд доларів. Щодо емісій монети, вона складає 87% від загального обсягу. При цьому, випуск має завершитись у 2025 році.

Останнім часом з токеном працювали безліч брендів та компаній, завдяки чому рівень довіри до нього збільшився. Наприклад, до складу партнерів увійшли Дісней, Реддіт, Інстаграм та інші великі гравці. До слова, ці відносини матимуть хороший вплив на подальший розвиток Полігону.

Тож, зважаючи на можливості проекту та його досвід, можна зробити висновок, що він доволі перспективний. Але, як і кожна крипто-інвестиція, він має ризики, особливо це стосується рідної для авторів проекту Індії. Тут мають намір запровадити більш жорстке регулювання.