logo
05/05
04/05
2 ...

На Самбірщині під час збирання грибів чоловік упав з обриву та травмувався

14-08-2023 10:27848

На Самбірщині під час збирання грибів чоловік упав з обриву та травмувався
Фото: ДСНС у Львівській області

Нещасний випадок з любителем «тихого полювання» стався у селі Турє Самбірського району. 35-річний грибник впав з обриву та сильно пошкодив ногу й не міг самостійно рухатися.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області.

«Вранці 13 серпня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Тур’є Самбірського району під час збирання грибів в лісі впав з обриву, отримав травму ноги та не може самостійно рухатись чоловік, 1988 року народження», - йдеться у повідомленні.

До місця події було направлено рятувальників 27-ої державної пожежно-рятувальної служби Старого Самбора, місцевих правоохоронців та медиків.

Як з’ясувалось на місці події разом з товаришами збирали гриби у лісі, але невдало попав у ситуацію, де впав з обриву висотою близько 10 метрів. Його друзі намагалися самостійно надати допомогу, проте їх зусилля залишилися марними.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою рятувальної мотузки та медичної дошки проводились роботи по підняттю потерпілого. Також спільно з правоохоронцями та медиками потерпілого було транспортовано до карети швидкої допомоги, якого з переломом стегнової кістки госпіталізовано в Старосамбірську районну лікарню.

 

 

Підготувала Анастасія Андрійчук, Leopolis.news