Розпочалась реєстрація на додаткове ЗНО у магістратуру

http://leopolis.news/post/9094/rozpochalas-reestraciya-na-dodatkove-zno-u-magistraturu

08/10/2019

Участь у тестуванні можуть взяти ті вступники у магістратуру, які не склали єдиний вступний іспит з іноземної мови під час основної чи додаткової сесій або хочуть скласти іспит повторно, інформує osvita.ua.

Реєстрація учасників триватиме до 15 жовтня 2019 року на базі приймальних комісій вишів, які проводять додатковий прийом в магістратуру.

Тестування відбудеться 5 листопада у 9 містах — Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Києві, Львові, Слов’янську, Одесі, Херсоні, Харкові.

Підтвердженням реєстрації є екзаменаційний листок, який вступник отримує у виші.

Третя сесія тестування є платною, тому для участі у ній необхідно сплатити 495 грн на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти.

Результати третьої сесії Єдиного вступного іспиту можна буде використати тільки 2019 року і тільки для навчання на контракті.

Як відомо, складати ЗНО в магістратуру з іноземної мови необхідно вступникам на спеціальності галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування», «Міжнародні відносини», «Культура і мистецтво» (крім мистецьких спеціальностей), «Богослов’я», «Управління та адміністрування», «Інформаційні технології», «Публічне управління та адміністрування».