logo
02/05
2 ...

На Дрогобиччині провели чемпіонат області з велоспорту на шосе (ФОТО)

14-08-2023 17:361396

На Дрогобиччині провели чемпіонат області з велоспорту на шосе (ФОТО)
Фото: Дрогобицької РВА

12-13 серпня Дрогобиччина приймала чемпіонат Львівської області з велосипедного спорту на шосе на підтримку Збройних Сил України, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Ігоря Романишина.

Також тут проводили велогонки на призи заслуженого майстра спорту України, чемпіона світу Ярослава Поповича, інформує Дрогобицька РВА.

У Чемпіонаті взяли участь понад 100 велосипедистів різних вікових категорій з усіх куточків України: Дрогобича, Львова, Червонограда, Сокаля, Жовкви, Одеси, Луцька, Харкова, Кривого Рогу, Миколаєва.

"У перший день Чемпіонату спортсмени змагалися в індивідуальних гонках на дистанції 10 кілометрів серед усіх вікових категорій на трасі «Львів – Трускавець». У неділю – у груповій гонці на дистанціях: 31 км, 54 км, 77 км", - повідомив начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Дрогобицької РВА Петро Сушко.

Переможців змагань відзначили кубками та медалями. Привітав та вручив нагороди кращим велосипедистам перший заступник начальника Дрогобицької районної військової адміністрації Роман Шлярп.

За підсумками змагань на потреби Збройних Сил України вдалося зібрати 25 тисяч гривень.

Організацію безпеки проведення Чемпіонату забезпечували поліцейські Дрогобицького районного відділу поліції.

Leopolis.news