logo
03/05
2 ...

Із району вул. Каховської, куди влучила російська ракета, вивезли понад 200 м³ сміття

17-08-2023 15:17694

Із району вул. Каховської, куди влучила російська ракета, вивезли понад 200 м³ сміття
Фото: ЛМР

З першого дня після ракетної атаки в районі вул. Каховської, працівники і техніка ЛКП «Львівспецкомунтранс» допомагає вивозити залишки дахів, різні дерев’яні конструкції, бите скло. За два дні вже було вивезено більше 200 м3 різного будівельного сміття. Сьогодні роботи тривають. Для забору сміття підприємство надало великі контейнери.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Вул. Каховська, яка зазнала ракетної атаки 15 серпня, – це район Львова, який ми обслуговуємо. Зокрема, садочок “Казка” є нашим клієнтом.

Тому наші працівники і техніка залучені до невідкладної допомоги. Уже третій день ми залучаємо різні види спецтехніки для вивезення відходів. Зокрема, надали великі контейнери об’ємом 30 і 10 м3. Також працюють вантажні машини. Вивозимо в основному залишки дахів, різні дерев’яні конструкції, будівельне сміття, скло, яке розбите внаслідок ракетного удару.

Позачергово з навколишніх контейнерних майданчиків забираємо відходи, оскільки є значне перенакопичення. Вивозимо не лише звичні побутові відходи, контейнери в основному заповнені склом», –розповідають у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Так, станом на зараз вивезено:

-       4 контейнери об'ємом 30 м3 

-       5 контейнерів об'ємом 10 м3

-       4 самоскиди об'ємом 8 м3

-      1 самоскид об'ємом 6 м3

Також позачергово забирають сміття із 30 контейнерів на майданчиках, які основному заповнені битим склом.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по житловому району вул. Каховської було пошкоджено 48 будинків, вибито 830 вікон, 81 двері, пошкоджено 6 покрівель у багатоповерхівках та 5 покрівель у приватних будинках.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news