logo
03/05
2 ...

Відзавтра міські автобуси №1А курсуватимуть з «розривом руху»

17-08-2023 16:45918

Відзавтра міські автобуси №1А курсуватимуть з «розривом руху»
Фото: ЛМР

Аби покращити транспортне сполучення для мешканців с. Малехів, на час ремонту мосту, відзавтра, 18 серпня, міський маршрут №1А курсуватиме з «розривом руху». Автобуси їхатимуть від Дублян до місця проведення ремонтних робіт, далі пасажири мають пересісти в інший автобус, що чекатиме на протилежній стороні. Так само маршрут працюватиме і в зворотному напрямі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Оплачувати за один проїзд потрібно буде один раз в межах двох кінцевих зупинок “Львів, пл. Галицька – Дубляни”. На маршруті №1А діє безготівкова оплата проїзду, всі поїздки, в тому числі оплачені готівкою, фіксуються в АСОП. Контролери, що працюють на маршруті, перевірятимуть оплату. Пасажирам, які оплачують готівкою, слід зберігати паперовий квиток впродовж всієї поїздки – саме він дозволить безоплатно пересісти на інший автобус у Малехові та продовжити свою поїздку», – зазначили в управлінні транспорту ЛМР. 

На час робіт маршрут №60 і надалі курсуватиме через с. Великі Грибовичі.

Нагадаємо, через ремонт мосту на трасі Київ-Чоп у Малехові, міські автобуси №1А та №60 з 15 серпня курсують за зміненим маршрутом.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, закінчити ремонтні роботи планують наприкінці цієї осені.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news