logo
03/05
2 ...

У Львові для фахівців б'юті-індустрії вперше проведуть «Школу безпечної краси»

17-08-2023 20:55327

У Львові для фахівців б'юті-індустрії вперше проведуть  «Школу безпечної краси»
Фото: Ілюстративне

«Школа безпечної краси» має допомогти створити високий стандарт безпеки та гігієни під час проведення косметичних та косметологічних процедур у салонах та барбершопах нашого міста.

Така школа відбуватиметься у місті вперше у співпраці управління охорони здоров'я Львівської міської ради, Львівського обласного центру контролю профілактики хвороб МОЗ України та за підтримки благодійної організації «100% Життя», повідомляє пресслужба Львівської міськради.
«Салони краси та перукарні надають десятки послуг, які повинні бути не тільки якісними, але і безпечними для здоров’я. Певні процедури і маніпуляції припускають порушення цілісності шкірних покривів і слизових оболонок, також існує висока ймовірність випадкового мікротравмування інструментами. Ці процедури є потенційно небезпечними як для відвідувача, так і для фахівця, який надає послугу, через ймовірний ризик контакту з кров’ю», – пояснюють в міському управлінні охорони здоров’я.

Фахівці розкажуть майстрам про правильну обробку інструментів, безпечне поводження з біологічними рідинами, зокрема, кров’ю та проведуть майстер-клас з техніки обробки рук.

Майстри і салони краси, які бажають стати учасниками «Школи безпечної краси», мають заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/ftpjk4WePHQbNVHi6.

Час проведення: 22 та 30 серпня (можна обрати зручну для себе дату). Локація: Євроготель (вул. Тершаковців, 6а).

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news