logo
07/05
06/05
2 ...

Москву вночі атакували безпілотники: виникла пожежа, пошкоджено «Експоцентр»

18-08-2023 08:58297

Москву вночі атакували безпілотники: виникла пожежа, пошкоджено «Експоцентр»
Фото: Скріншот

Цієї ночі у Москві гриміли вибухи, столиця країни-терориста зазнала атаки безпілотника, у районі московського Експоцентру стався вибух.

Про це повідомив мер Москви Сергій Собянін, передає Укрінформ.

«Сьогодні вночі під час спроби прольоту на Москву силами ППО було знищено безпілотника. Уламки БПЛА впали в зоні Експоцентру, значних руйнувань будівлі не завдали», - написав він.

За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Телеграм-канал SHOT інформує, що \у першій залі павільйону 8 Експоцентру стався «незначний обвал» на площі 25-30 квадратних метрів.

Міноборони Росії підтвердило атаку БПЛА, заявивши, що він «після впливу по ньому засобів ураження ППО змінив траєкторію польоту і впав на нежитлову будівлю в районі Краснопресненської набережної міста Москви». Жертв і займань, за інформацією міністерства, немає.

Як повідомлялося, у ніч проти 30 липня у столиці РФ пролунали вибухи. Унаслідок падіння БПЛА постраждала будівля «IQ-кварталу» в бізнес-центрі «Москва-сіті».

У ніч проти 1 серпня кілька безпілотників удруге за тиждень атакували столицю Росії, один із них влучив у ту саму будівлю в «Москва-сіті», що й попереднього разу.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news