logo
02/05
01/05
30/04
29/04
28/04
27/04
2 ...

Донецький «Шахтар» гратиме домашні матчі Ліги чемпіонів у Гамбурзі

18-08-2023 17:581481

Донецький «Шахтар» гратиме домашні матчі Ліги чемпіонів у Гамбурзі
Фото: Sport.ua

«Шахтар» гратиме домашні матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА – 2023/24 у Гамбурзі (Німеччина) на арені «Фолькспаркштадіон». Донецький клуб досяг відповідної домовленості з ФК «Гамбург», своєю чергою УЄФА дала дозвіл на це.

Про це йдеться на офіційному сайті донецького клубу.

«Передусім хочемо подякувати Варшаві та польському народові за підтримку, що нам надали під час проведення матчів минулого єврокубкового сезону в Польщі. На новий сезон ми розглядали можливість проведення домашніх ігор Ліги чемпіонів серед кількох варіантів і зупинилися на Гамбурзі. Упевнені, що матчі на «Фолькспаркштадіоні» пройдуть на найвищому рівні та зберуть на трибунах як місцевих футбольних уболівальників, так і тисячі українців, які зараз тимчасово проживають у Німеччині та інших країнах Європи», – розповів Дмитро Кириленко, генеральний директор ТОВ «Шахтар-Сервіс».

«Ми дуже раді підтримати «Шахтар» та щасливі, що Гамбург стане місцем проведення топових міжнародних матчів. Що стосується інфраструктури та організації, ми можемо запропонувати «Шахтарю» знання і досвід, необхідні для Ліги чемпіонів. Через складні обставини, з якими доводиться боротися українським чемпіонам і країні загалом, ми доклали особливих зусиль, щоб бути адекватними партнерами стосовно соціальної відповідальності в місті Гамбург», – зазначив Ерік Х'юер, член правління ФК «Гамбург».

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news