logo
06/05
05/05
2 ...

Площа, політехніка, театр: Зеленський показав жахливі наслідки ракетного удару по центру Чернігова (ФОТО, ВІДЕО)

19-08-2023 12:55660

Площа, політехніка, театр: Зеленський показав жахливі наслідки ракетного удару по центру Чернігова (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: t.me/Tsaplienko

Президент України Володимир Зеленський опублікував кадри наслідків ракетного удару по центру Чернігова, зранку 19 серпня.

«Російська ракета влучила просто в центр міста, у наш Чернігів. Площа, політехніка, театр. Звичайний суботній день, який Росія перетворила на день болю та втрат. Є загиблі, є поранені. Мої співчуття тим, хто втратив рідних… Усі служби працюють на місці: рятувальники, поліція, медики. Кожен, хто потрібен», - написав Володимир Зеленський.

Глава держави наголосив, що влада зробить ще більше для консолідації світу проти російського терору.

«Дамо ще більше нашій державі для захисту життя. Росія повинна програти в цій війні, щоб життя перемогло» - зазначив Володимир Зеленський.

Жахливі фото та відео наслідків ракетного удару по центру Чернігова з’являються у соцмережах. На фото видно, що серед загиблих, ймовірно, є діти.

Є інформація, що в Драмтеатрі в Чернігові  була виставка виробників дронів, для розуміння дали анонс, розголос події та час проведення. 

Як писав Leopolis.news, сьогодні зранку, 19 серпня, країна-терорист завдала ракетного удару по центру Чернігова, ймовірно балістичною ракетою.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news