logo
30/04
2 ...

Рудківська ТГ ремонтує дороги за різні бюджетні кошти

21-08-2023 21:32744

Рудківська ТГ ремонтує дороги за різні бюджетні кошти

На різних напрямках Рудківської міської ради Самбірського району триває ремонт доріг до населених пунктів та безпосередньо в їх межах.

На виконання робіт використовуються кошти з кількох фінансових джерел: державного Дорожнього фонду України, місцевого бюджету та агрофірми, яка веде виробничу діяльність на території громади. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

З дотриманням технології будівництва підрядна організація ТОВ «Шляковик Т» завершила капітальний ремонт головної дороги села Вощанці.. Тут свій вагомий фінансовий внесок зробило ТОВ «Агро-Захід МХП».Завдяки спільним зусиллям вулиця стала невпізнанною.

Гладким став значний відтинок дороги за напрямком Задністряни – Никловичі до села Орховичі. У планах, зазначили в міській раді, ремонт вулиць Степана Бандери, Івана Франка міста Рудок. В окремих населених пунктах проведено грейдерне профілювання проїжджої частини.

Зусилля керівництва Рудківської ТГ підтримали заступник голови Львівської ОВА Юрій Бучко, начальник Самбірської РВА Іван Ільчишин, за що їм вдячна громада.

«Продовжуємо і надалі працювати над покращенням доріг, рівня життя населення  громади. Бо зроблене можна вважати добрим початком і демонстрацією місцевих можливостей навіть у стані жахливої війни, якщо є бажання, тісна співпраця різних гілок влади», – сказав голова Рудківської міської ради Іван Лозинський.  

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news 

Фото з відкритих джерел