logo
05/05
04/05
2 ...

Патрульна поліція Львівщини відзначає 8-му річницю створення (ФОТО)

23-08-2023 13:10619

Патрульна поліція Львівщини відзначає 8-му річницю створення (ФОТО)

Сьогодні, 23 серпня, у Львові відбулися заходи з нагоди 8-ї річниці створення Управління патрульної поліції у Львівській області.

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Від імені Львівської обласної ради патрульних привітав заступник голови Юрій Холод.

“Повномасштабне вторгнення ворога показало, що кожен із вас зміг забезпечити безпеку і правопорядок на території нашої Львівщини, у кожному місті, селі, громаді, – сказав Юрій Холод. – Дякую вашим колегам, які зі зброєю в руках боронять незалежність і суверенітет нашої держави. Дякую кожному з вас, хто сьогодні в тилу забезпечує правопорядок, охорону і захист кожного з нас”.

З нагоди річниці та з нагоди відзначення Дня Державного прапора України й Дня Незалежності України Юрій Холод відзначив працівників патрульної поліції Львівщини нагородами обласної ради.

Привітав присутніх начальник УПП у Львівській області, майор поліції Андрій Крутень.

“Пишаюся тим, що знаходжуся з вами в одному строю, – зазначив Андрій Крутень. –  Завдяки вашій праці управління, місто та область розвиваються, і, найголовніше, знаходяться у безпеці. Ви ті, хто бачить, як місто засинає, бачить як, місто прокидається, бачить, на жаль, недоліки, бо не всі є законослухняними. Я хочу вам подякувати за командну роботу”.

Наприкінці урочистостей учасники заходу спільно виконали Гімн України.

Leopolis.news