logo
04/05
03/05
2 ...

На Самбірщині різними заходами відзначили День Державного Прапора України

23-08-2023 19:34535

На Самбірщині різними заходами відзначили День Державного Прапора України
Фото: з відкритих джерел

За добре продуманою святковою програмою у Самбірському районі відзначали День Державного прапора. Різні заходи відбувалися в атмосфері особливого почуття гордості за наш синьо-жовтий стяг, з яким ЗСУ дають гідну відсіч російському окупанту, наближаються до перемоги над ворогом.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Урочиста церемонія відбулася на площі біля адмінбудинку Самбірської районної ради. Присутніх привітав голова РВА Іван Ільчишин. Священники освятили прапор, а його підняти доручили неповнолітнім Тарасу, Софії і Соломії – дітям загиблого захисника України Володимира Коваліва, посмертно нагородженого орденом «За мужність» ІІІ ступеня. 

Відзначенню головного символу держави, який уособлює у собі гордість, славу і велич нації, також був присвячений благодійний забіг «Біжу для ЗСУ». Зібрані кошти, а це 5650 грн., буде передано на потреби наших захисників.

А в Хирівській громаді в рамках урочистих заходів пластуни винесли та урочисто представили  50-метровий синьо-жовтий прапор України. У Новокалинівській міській раді під час святкової церемонії Державний стяг на флагштоці підняли військові авіатори, які нині відстоюють незалежність держави, її самостійне майбутнє.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news