logo
04/05
03/05
2 ...

Афера з куртками для ЗСУ: заступник Резнікова намагався обдурити антикорупційний комітет ВРУ (ВІДЕО)

23-08-2023 17:45676

Афера з куртками для ЗСУ: заступник Резнікова намагався обдурити антикорупційний комітет ВРУ (ВІДЕО)
Фото: скріншот з відео

Заступник глави Міноборони Денис Шарапов приніс на засідання антикорупційного комітету зимову куртку для ЗСУ, проте не з того контракту, про який писали журналісти.

Про це повідомляє Центр протидії корупції.

«І ще про брехню Міноборони. Заступник Резнікова Шарапов приніс на комітет військову зимову куртку, щоб показати, що ніякої зради немає. Що ніякої афери не було.

Але проблема в тому, що ця куртка з контракту №VV2022-М1708. А журналісти писали про дивну поставку за контрактом №VV2022-М1908. Той випадок, коли одна цифра має значення», – йдеться у повідомленні.

Як зазначив глава ЦПК Віталія Шабуніна, спроба Дениса Шарапова обманути антикоркомітет Ради та профільну ТСК свідчить, що «керівники Міноборони не просто брешуть, а є частиною схеми».

«Спробував красиво, з пафосом і на камери. Вийшло дуже смішно – див. коротке відео.

На засіданні стало очевидно, що керівники Міноборони не просто брешуть, а є частиною схеми», – наголосив він.

Як зазначила раніше голова Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Анастасія Радіна повідомила, що одним з проміжних висновків антикорупційного комітету стало підтвердження справжності документів щодо закупівлі літніх курток для ЗСУ, які на митниці раптово стали зимовими й значно дорожчими.

«Переконана, що ми вкотре маємо справу із корупцією у Міноборони під керівництвом Рєзнікова. Місце пана Резнікова — очевидно не на чолі Міністерства оборони країни у війні», – наголосила вона.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news