logo
02/05
01/05
2 ...

Самбірщина має двох переможців футбольних кубків, присвячених Дню незалежності України

25-08-2023 12:501425

Самбірщина має двох переможців футбольних кубків, присвячених Дню незалежності України
Фото: соцмережі

У день головного свята держави стадіон Рудківської міської ради Самбірського району став великою спортивною ареною. На ньому відбулися два фінальні матчі за найпрестижніші нагороди 2023 року – розіграші кубків, присвячених Дню незалежності України.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Не вперше футбольні баталії з нагоди важливих державних свят та дат  на високому рівні проводять Самбірська районна та Львівська обласна організація ВФСТ «Колос». Тут їх підтримав голова Рудківської ТГ Іван Лозинський. Спільно на День незалежності чисельно зібраним уболівальникам створили велике спортивне свято. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на війні.

У напруженому поєдинку серед команд першої футбольної ліги  «Промінь» із с. Воля Баранецька Бісковицької ТГ з рахунком 1:0 переміг ФК «Михайлевичі». У другому фінальному матчі об’єднана «Зоря-Дністер»  Хлопчиці-Долобів у підсумку 3:1 взяла верх над молодою командою "Юність" із  с. Вільшаник Ралівської ТГ. 

Переможці кубкових фіналів та команди призери  нагороджені спеціальними кубками, медалями. Спортивні трофеї вручав мер Рудок Іван Лозинський з організаторами матчів. Він подякував футболістам за видовищну та безкомпромісну гру, яка стала гарним доповненням атмосфери святкового дня.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news