logo
27/04
2 ...

На Львівщині поліцейські притягнули до відповідальності водія рейсового автобуса, який проїхав залізничний переїзд перед самим потягом

31-08-2023 11:09698

На Львівщині поліцейські притягнули до відповідальності водія рейсового автобуса, який проїхав залізничний переїзд перед самим потягом
Фото: Національної поліції Львівської області

За скоєне 62-річному мешканцю міста Червоноград загрожує покарання – значний штраф або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або громадські роботи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

30 серпня під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили повідомлення про те, що напередодні близько 14.10 у місті Червоноград водій маршрутного автобуса «Еталон» сполученням Червоноград-Гірник грубо порушив Правила дорожнього руху - проїхав залізничний переїзд перед потягом - на забороняючий сигнал семафора та оминувши опущений шлагбаум. Такий вчинок міг призвести до аварії та людських жертв.

Проведеними заходами співробітники Червоноградського районного відділу поліції встановили особу водія маршрутки – 62-річного місцевого мешканця. З ним проведено профілактичну бесіду та складено протокол за ч.3 ст.123 (Порушення правил руху через залізничні переїзди) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news