logo
28/04
27/04
2 ...

Військові Львівського обласного ТЦК взяли участь у заходах до Дня знань (ФОТО)

01-09-2023 19:39609

Військові Львівського обласного ТЦК взяли участь у заходах до Дня знань (ФОТО)

Військовослужбовці Львівського обласного ТЦК та СП взяли участь у заходах, присвячених Дню знань

Вони долучились до заходів спільно з дітьми загиблих захисників України, а також взяли участь в церемонії підняття державного прапора. Про це повідомили в службі звʼязків з громадськістю Львівського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки.

«Сьогодні в нас День знань – української історії, української культури, українського життя. Життя попри все, попри будь-які загрози. Попри ворожі прагнення, які завжди програвали й програють нашому бажанню жити та незламності духу. Він починається для всіх по-різному. Хтось далеко від дому – в інших регіонах України. Хтось далеко від дому – в інших країнах. Хтось дистанційно – в онлайн-форматі. Хтось у рідній школі чи у своєму університеті, але все ж не у спокої. Однак важливо, що навчальний рік починається. Важливо, що навчання триває. І що знання про Україну не переривається. Бо це знання дає нам міцність. Це знання стало нашою зброєю та патріотизмом», – зазначили в службі.

Також там додали, що слова «знати» і «захищати» завжди стоять поруч.

«Знати понад тисячолітню історію нашої державності й захищати, коли хтось каже, ніби України не існувало. Знати нашу географію – нашу прекрасну землю, наше чудове море – і захищати не просто територію, а неймовірні місця, у яких у різні часи творилася наша ідентичність», – додали в обласному ТЦК.

Leopolis.news