logo
28/03
2 ...

Завтра у Львові стартує виставка «Україна й Українці – цивілізаційна війна і гідність»

09-10-2019 18:502234

Завтра у Львові стартує виставка «Україна й Українці – цивілізаційна війна і гідність»
Фото: glavcom.ua

У четвер, 10 жовтня, о 16:00 у головному читальному залі Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Драгоманова, 5), пройде відкриття виставки «Україна й Українці – цивілізаційна війна і гідність».

Про це повідомляють організатори.

Виставку організовано за ініціативи журналістів Інформагентства МО України «Армії INFORM» та співпраці Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка, кінологічної школи «Dog Friend» та краєзнавчого ресурсу «Фотографії старого Львова». Відвідувачі виставки побачать документи та книжки зі спецфонду бібліотеки, що були засекречені у час радянської окупації та свідчать про доблесть воїнів, які захищали нашу незалежність під час визвольних змагань минулого століття; унікальні артефакти представників кінологічної школи «Dog Friend» і краєзнавчого ресурсу «Фотографії старого Львова».

Зокрема на відкритті виставки можна буде побачити живих чотирилапих героїв, які на рівні з воїнами захищають нас від новітньої російської навали. Військові журналісти Армії INFORM експонують не лише власні фотороботи, але й деякі артефакти українсько-російської війни. А ще ми спробуємо наочно розповісти про деякі малозрозумілі цивільним людям речі з військового вжитку і зробити це простою мовою.

Leopolis.news