Турецька компанія «Aselsan» поставить для Міноборони партію радіостанцій

http://leopolis.news/post/9216/turecka-kompaniya-aselsan-postavyt-dlya-minoborony-partiyu-radiostanciy

09/10/2019

Про це повідомляє офіційний сайт Укроборонпрому.

Новий контракт є частиною рамкової угоди між «Спецтехноекспортом» та Aselsan на поставку турецьких засобів радіозв’язку в Україну, що була укладена у 2016 році. Ця угода реалізується за механізмом офсетних зобов’язань між компаніями і передбачає запуск їх виробництва в Україні.

Нові партії систем військового зв’язку будуть поставлені в українські війська протягом 2020 року і стануть першими, що вироблені на території України.

Налагодження виробництва турецьких систем радіозв’язку в Україні дозволяє Міністерству оборони України отримати доступ до найсучасніших технологій у сфері зв’язку.

XVІ Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2019» розпочала свою роботу 8 жовтня 2019 року. 36 підприємств-учасників Державного концерну «Укроборонпром» представляють на міжнародному форумі широкий спектр продукції військового та подвійного призначення. Загалом Концерн експонує 135 експонатів, серед яких 6 новітніх зразків представлені вперше, а також 13 натурних зразків крупногабаритної військової техніки.  

Leopolis.news