Зеленський: Моя головна місія – припинити війну, а як – уже потім поговоримо

http://leopolis.news/post/9240/zelenskyy-moya-golovna-misiya--prypynyty-viynu-a-yak--uje-potim-pogovorymo-

10/10/2019

Про це він сказав журналістам під час пресмарафону.

«Коли мене обирали Президентом, я хочу нагадати, якого Зеленського обирало суспільство, - президента, який припинить війну. Тому саме такий Зеленський залишається. І я завжди буду залишатися таким, такою людиною. Яким чином ми це припинимо — це потім будемо обговорювати, які є плани, як ми можемо це зробити. Але головна моя мета - і це моя головна лінія, моя особиста, це не лінія поведінки, і я так кажу - я хочу припинити війну. Саме це моя місія упродовж цих п’яти років. Уже трішки більше, ніж 4,5 роки», – сказав Зеленський.

На уточнююче питання, чи він вважає себе єдиним, хто може припинити війну, Зеленський відповів: «То не я так вважаю, це вважають ті люди, які мене обрали». 

Він також вважає, що п’ятий президент України Петро Порошенко вчиняє помилку, виступаючи проти відведення військ біля Золотого на Донбасі. 

«Помилка Порошенка в тому, що йому здається, що він може бути лідером іншого Майдану, і він готовий — ви бачили заяву і Штайнмайєра, і французького лідера і багатьох європейських ЗМІ — вони в шоці, тому що його риторика міняється, як і змінився його статус, але єдине — що він забуває, що вже не президент. Він проти розведення, і йому здається, що з цього приводу може бути Майдан», – зазначив Зеленський.

Leopolis.news