logo
27/04
2 ...

На Львівщині відзначили працівників нафтової та газової промисловості до професійного свята

08-09-2023 11:51357

На Львівщині відзначили працівників нафтової та газової промисловості до професійного свята
Фото: пресслужба ЛОВА

У неділю, 10 вересня, в Україні відзначатимуть День працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. 

З нагоди професійного свята начальник Львівської ОВА Максим Козицький відзначив подяками найкращих фахівців галузі у Львівській області та подякував їм за роботу у часи повномасштабної війни, інформує пресслужба Львівської ОВА. 

«Ви дійсно достойні зватися справжніми професіоналами своєї справи. Ваша робота неоціненна. У моменти, коли ворог докладає усіх зусиль, аби знищити енергетичну інфраструктуру цілої країни, ви не покладаючи рук робите можливе й неможливе, щоб підступний план окупантів провалився. І це подвиг. Ця зима буде важкою і ви знаєте про це. Ніхто не може передбачити, що нового придумає ворог, але ми маємо бути готові і ми впевнені у вашому професіоналізмі», – наголосив очільник області Максим Козицький. 

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України подяку оголосили:

  1. Уляні Рибак – провідному інженерові відділу інжинірингу АТ «Львівгаз»;
  2. Олексію Гію – головному енергетикові АТ «Львівгаз»;
  3. Ярославу Копаку – механікові служби автотранспорту АТ «Львівгаз».

«У часі війни є дуже велика потреба відстояти нашу державність, незалежність – це роблять ЗСУ. Ви ж робите свою справу – захищаєте енергетичну безпеку держави, а насамперед Львівщини. Робите це професійно та якісно. У нас зараз дуже багато викликів перед підготовкою до зимового періоду і я думаю, що ми впораємося з цим нелегким завданням, бо від нашої роботи буде залежати, якою буде зима у домівках людей», – зазначив голова правління АТ «Львівгаз» Роман Калагурський. 

Leopolis.news