logo
28/04
2 ...

На Львівщині п’яний водій намагався відкупитись від поліцейських за $700

08-09-2023 14:25531

На Львівщині п’яний водій намагався відкупитись від поліцейських за $700
Фото: ілюстративне

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного чоловіка, якому інкримінують обіцянку та надання службовим особам неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 369 КК України).

Як інформує відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, розслідуванням встановлено, що у липні цього року, в Золочівському районі, у комендантську годину працівниками поліції було зупинено водія транспортного засобу. Фігурант порушив правила дорожнього руху та перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Для того, щоб уникнути адмінвідповідальності, обвинувачений запропонував поліцейським хабар у розмірі 700 доларів США. Він поклав гроші на сидіння службового автомобіля. Правоохоронці відмовились від неправомірної вигоди та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Золочівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Leopolis.news