У Львові прийняли програму сприяння організації призову львів’ян

http://leopolis.news/post/9274/u-lvovi-pryynyaly-programu-spryyannya-organizaci-pryzovu-lvivyan-

10/10/2019

Таке рішення депутати Львівської міськради ухвалили під час засідання сесії сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Депутати вирішили затвердити міську цільову програму з військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян України – мешканців Львова на строкову військову службу, відбору на військову службу за контрактом і в резерв до Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, інших військових формувань, утворених відповідно до законодавства України, забезпечення організації підготовки і проведення на території міста мобілізаційних заходів та заходів з територіальної оборони на 2019-2021 роки.

Ухвалення програми обумовлено необхідністю реалізації сучасної політики і стратегії держави, спрямованих на всебічну підготовку молоді до служби у лавах ЗСУ, Нацгвардії, прикордонної службита інших військових формувань, створення та забезпечення функціонування на території Львова системи територіальної оборони, забезпечення організації та проведення заходів з мобілізації населення міста як у мирний час, так і в особливий період.

 У межах програми міська рада передасть військовому комісаріату автомобіль Toyota, а також витрати на паливно-мастильні матеріали на суму 96 тис. грн у 2019 році та 384 тис грн у 2020 році.

Леся БУРБАН, Leopolis.news