logo
01/05
2 ...

Завтра у Львові розпочинається Європейський тиждень мобільності

15-09-2023 20:58480

Завтра у Львові розпочинається Європейський тиждень мобільності

16 вересня у Львові стартує Європейський тиждень мобільності.

Про це інформує пресслужба ЛМР. 

Організатори підготували чимало цікавих подій, які допоможуть популяризувати використання громадського транспорту та альтернативних методів пересування містом.

В рамках Європейського тижня мобільності 2023 у Львові відбудуться воркшопи, вело- та пішохідні екскурсії та майстер-класи. Зокрема охочих чекають: пішохідна екскурсія «Переосмислені міські простори», велоекскурсія зеленим кільцем Львова, майстерклас «Як правильно підбирати взуття», лекція віл ЛАВ «Лайфхаки велосипедистів»,  пішохідна екскурсія «Прогулянка від трамвайного депо до сучасного транспортного хабу», динамічно-статична екскурсія «Слово має тролейбус».

У перший день тижня мобільності охочих запрошують долучитись до воркшопу «Коперника-Дорошенка-Січових Стрільців». Департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради, спільно з Німецьким товариством міжнародної співпраці GIZ, запрошує разом подумати над перерозподілом функцій на цих трьох вулиць в комплексі. Три команди напрацюють сценарії підвищення привабливості вулиць Коперника, Дорошенка і Січових Стрільців для людей, шляхом перерозподілу простору вулиць.

Також у суботу відбудеться екскурсія «Переосмислені міські простори».

«Приєднуйтеся до нас та допоможіть робити наше місто більш мобільним та екологічно свідомим», – організатори запрошують усіх охочих долучитись до подій Європейського тижня мобільності.

Зареєструватися на події Європейського тижня мобільності у Львові можна за посиланням.  

На захід «День вулиці Січових Стрільців» реєстрація не потрібна – вхід безкоштовний.

Європейський тиждень мобільності у Львові реалізує Львівська міська рада. Він проходитиме у межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», який виконує німецька урядова компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки урядів Німеччини і Швейцарії. 

Leopolis.news