logo
01/05
2 ...

У Меденицькій школі триває капітальний ремонт системи опалення

15-09-2023 21:40713

У Меденицькій школі триває капітальний ремонт системи опалення

Сьогодні, 15 вересня, в рамках реалізації «Комплексної програми підвищення енергоефективності, енергозбереження та розвитку відновлюваної енергетики у Львівській області на 2021 – 2025 роки» відбувся виїзд представників департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства та департаменту фінансів Львівської ОВА у Меденицьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Дрогобицького району Львівської області.

Як інформує пресслужба Львівської ОВА, у школі проводять роботи з капітального ремонту системи опалення. З обласного бюджету на вказані заходи передбачили 1,5 млн грн, а з місцевого бюджету – 3,9 млн грн. 

За результатами обстеження встановили, що на цьому об’єкті будівельно-монтажні роботи виконані на 80% від загального обсягу. За словами представника підрядної організації всі заплановані роботи завершать до початку опалювального сезону. 

Загалом у 2023 році в обласному бюджеті для 22 територіальних громад передбачили на заходи з реконструкції та капітального ремонту зовнішніх теплових мереж, внутрішніх систем опалення, заміни котлів на енергоефективні твердопаливні, встановлення електричних котлів понад 30 млн грн. 

З місцевих бюджетів передбачили 48 млн грн. 

«На даний час в області проводиться підготовка до початку опалювального сезону. Впровадження заходів з енергоефективності та енергозбереження у Меденицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів зменшить втрати теплової енергії, що в свою чергу дозволить зекономити бюджетні кошти на опалення та покращити умови навчання для дітей», - зазначив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА Богдан Кейван.

 

Leopolis.news