На Львівщині відкрили територію професійних компетентностей

http://leopolis.news/post/9288/na-lvivshchyni-vidkryly-terytoriyu-profesiynyh-kompetentnostey

10/10/2019

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

На базі двох новостворених майстерень: теоритична та практична, відбуватиметься неперервний професійний розвиток особистості, перспективної трансформації теорії навчання в практику. 

«На сьогодні для нас одна із стратегічних цілей – це розвиток галузі професійної освіти. І тут нам не обійтися без соціального партнерства. Бо в ринкових умовах соціальне партнерство стає найважливішим засобом підвищення якості професійно-технічної освіти і адаптації випускників училища  до нових економічних умов. Завдяки приватному капіталу у Львівській області відкрито уже 2 навчально-практичні центри, очікуємо відкрити ще 3 за кошти освітньої  субвенції», – зазначив т. в. о. директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Ігор Гайдук. 

Також після урочистого відкриття «Polimin Hub» у рамках заходу відбулась Панель просвітницького партнерства з питань збереження та формування трудового потенціалу регіону, розвитку молодіжного стартапства та підприємництва, де учасники обговорили перспективи співпраці та подальшого співробітництва.

Leopolis.news