logo
05/05
04/05
2 ...

У Турці для дитини-сироти купили двокімнатну квартиру

20-09-2023 13:53539

У Турці для дитини-сироти купили двокімнатну квартиру
Фото: Турківської міської ради.

Учора, 19 вересня, пам’ятна подія відбулася в житті дитини-сироти Іванни Мись із села Ясениця Самбірського району. Їй начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис, голова Турківської міської ради Ярослав Паращич, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Петро Назар та інші урочисто вручили ключі та документи на право власності двокімнатної квартири.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Власне помешкання Іванна Мись отримала, оскільки перебувала в черзі на пільгове житло, яке надається в рамках реалізації регіональної, районної та міської програм забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області.

Купити двохкімнатну квартиру, вартість якої 650 тис. грн, вдалося завдяки співфінансуванню з бюджетів різних рівнів: обласного – 330 504,00 грн., з інших джерел – 129 496,00 грн., а частка місцевого бюджету становить 190 тис. грн.

«Сьогодні особливий день, нині ще одна дитина отримала ключі від власного житла. Я вірю, що нове помешкання для дівчини стане початком нового життя, сповненого надії, радості й впевненості в завтрашньому дні», – наголосив начальник служби у справах дітей  ЛОВА Володимир Лис.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news