logo
07/05
2 ...

На Самбірщині ветерани футболу турніром вшанували пам’ять колеги

24-09-2023 14:061821

На Самбірщині ветерани футболу турніром вшанували пам’ять колеги
Фото: із соціальних мереж

На стадіоні с. Луки Рудківської громади Самбірського району відбувся турнір з футболу пам'яті ветерана спорту Михайла Туркавського.

В ньому взяли участь команди ветеранів колишніх гравців відомої місцевої "Ватри", вік яким поза 55 років та старших 35 років. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Нагадаємо, що турнір ветеранів у селі став традиційним і проводиться поспіль протягом п’ятдесяти років. Відтак луківчани  згадують про талановитого футболіста Михайла Туркавського, його здобутки у різних поєдинках, палкого популяризатора спорту серед молоді.

Перед початком турніру його учасників привітав заступник Рудківського міського голови з діяльності органів виконавчої влади Микола Фрей, Команди виконали Державний гімн, хвилиною мовчання віддали данину пам’яті полеглим захисникам України від путінської орди.

Цікавий і напружений пам’ятний поєдинок ветеранів футболу закінчився нічиєю 3:3, а в пробитті пенальті влучнішою була команда старших віком 55 років. Заслужених спортсменів, які не втратили своєї форми, нагороджено Подяками Івана Лозинського – голови Рудківської ТГ.  

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news