logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
2 ...

У Львівському кардіоцентрі запрацював новий ангіограф (ФОТО)

11-10-2019 18:46963

У Львівському кардіоцентрі запрацював новий ангіограф (ФОТО)
Фото: Львівська ОДА

У  Львівському обласному клінічному лікувально-діагностичному кардіологічному центрі запрацював новий ангіограф.

З його роботою під час робочого візиту ознайомився заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко, повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Ургентну рентген операційну ангіографічну систему Optima IGS 330 закупили за коштом державної субвенції та обласного бюджету, а ввели в дію 4 жовтня.

«Сучасний ангіограф дозволить лікарям ефективніше проводити діагностику. Питання серцево-судинних захворювань особливо актуальне для сучасного суспільства. Ми й надалі шукатимемо ресурси для того, щоб медики мали з чим працювати та могли виконувати свою роботу ще більш якісно. Ставимо собі за мету також покращити не лише матеріально-технічну базу закладів охорони здоров'я, а й оплату праці лікарів», - зазначив Іван Собко.

Запуск нового ангіографа дозволить безперебійно надавати невідкладну допомогу пацієнтам з гострим інфарктом міокарда та збільшити кількість планових втручань. Від початку роботи агіографічного обладнання у Львівському обласному кардіологічному центрі було проведено близько 15 тис. інтервенційних втручань.

Також Іван Собко оглянув відділи Львівського обласного клінічного лікувально-діагностичного кардіологічного центру та поспілкувався з директором і працівниками щодо основних проблемних питань та потреб.