Мальський привітав викладачів та студентів ЛНУ імені Івана Франка із Днем Університету

http://leopolis.news/post/9353/malskyy-pryvitav-vykladachiv-ta-studentiv-lnu-imeni-ivana-franka-iz-dnem-universytetu

11/10/2019

Усіх присутніх привітав голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський, інформує прес-служба ОДА.

«Ваша щоденна робота – безцінна праця вічної науки, яка існуватиме стільки, скільки існуватиме наш світ. У стінах цього університету навчались люди, які сьогодні розбудовують державу, які досягнули висот. «Patriae decori civibus educandis» – ці слова викарбувані на фасаді Львівського національного університету імені Івана Франка. «Державу прикрашають громадяни освічені» - слова, які закарбовані й у душі кожного, хто тут навчався. Адже без освіти, без розвитку науки не існуватиме жодна держава»,- наголосив Маркіян Мальський.

За високий професіоналізм і багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток науки і освіти та з нагоди Дня університету очільник Львівщини нагородив грамотою облдержадміністрації, значком та цінним подарунком Володимира Мельника – ректора Львівського національного університету імені Івана Франка, доктора філософських наук, професора, кореспондента Національної академії наук України.

Окрім того, Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм почесне звання «Заслужений природоохоронець України» присвоїли Андрію Прокопіву – директорові Ботанічного саду Львівського національного університету імені Івана Франка.

Святкові заходи на факультетах, у коледжах та в інших підрозділах Університету тривають з 1 до 15 жовтня – це виставки, презентації друкованих видань, круглі столи, книжкові виставки, конференції, туристичні походи, екскурсії, перегляд фільмів, змагання з різних видів спорту серед студентів, викладачів і працівників Університету тощо.

Leopolis.news