logo
03/05
2 ...

На Львівщині ледь не згоріла літня кухня

29-09-2023 10:591149

На Львівщині ледь не згоріла літня кухня
Фото: ДСНС України

Пожежа виникла в селі Середпільці Червоноградського району, у літній кухні, що є частиною цегляної господарської будівлі, розміром 15×8 м.

Як повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101», 28 вересня о 09:30.  На сполох забили самі ж власники, які побачили дим, що вибивався з вікна.

На момент прибуття пожежного відділення, приміщення літньої кухні вже було охоплене вогнем. Пожежа спричинила сильне задимлення. Також, існувала загроза розповсюдження загоряння на інші приміщення господарської будівлі.

Тож вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до робіт з ліквідації пожежі.

«О 10:01 пожежу локалізовано та о 10:05 ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі знищено речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м, металопластикове вікно. Також вогнем пошкоджено облицювання стін і стелі на площі 15 кв.м та металопластикові двері. До ліквідації пожежі залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки», - розповіли рятувальники.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Обставини та причина виникнення пожежі встановлюються.

 

 Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news