logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Команда Львівського медуніверситету виборола кубок IV Всеукраїнської олімпіади з симуляційної медицини «TernopilSimОlimp – 2019»

12-10-2019 16:03560

Команда Львівського медуніверситету виборола кубок IV Всеукраїнської олімпіади з симуляційної медицини «TernopilSimОlimp – 2019»
Фото: ЛНМУ ім. Данила Галицького

У Тернополі відбулася низка науково-практичних заходів – IV Всеукраїнська олімпіада з міжнародною участю з симуляційної медицини «TernopilSimОlimp-2019» (екстрена і невідкладна медична допомога) для студентів закладів вищої освіти МОЗ України. Також провели  науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Актуальні питання надання домедичної допомоги в Україні» та Перший міжнародний конкурс серед майбутніх парамедиків України.

Про це повідомляє відділ комунікації і промоції ЛНМУ імені Данила Галицького.

Заходи відбувалась з 3-5 жовтня.

Метою олімпіади було визначення індивідуального рівня знань та вмінь, навичок роботи в команді серед студентів закладів вищої освіти МОЗ України, і тому числі – майбутніх парамедиків з актуальних питань домедичної, екстреної та невідкладної медичної допомоги на догоспітальному та ранньому госпітальному етапах із застосуванням засобів симуляційного навчання в медицині та стандартизованих пацієнтів; популяризація сучасних засобів для симуляційного навчання; обмін досвідом із впровадження передових технологій симуляційної медицини.

У заходах взяла участь делегація Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, яку представила команда студентів VI курсу медичного факультету у складі 3 осіб – Андрій Вуйцик (лідер команди), Роман Барнич та Ростислав Приступа, а також директор навчального імітаційного центру, к. мед. н. Вадим Флуд (супровідна особа). 

Перед початком змагань усі члени команди взяли участь у майстер-класах «Протекція дихальних шляхів» і «Базові реанімаційні заходи».

Команда нашого Університету здобула кубок за найкраще виконання завдання «Умілі ручки», яке передбачало проведення інтубації, конікопункції та зупинку масивної кровотечі в польових умовах.

Усім учасникам олімпіади були вручені сертифікати.

Leopolis.news