Учасники фестивалю «Сурми звитяги» виступлять перед військовими

http://leopolis.news/post/9399/uchasnyky-festyvalyu-surmy-zvytyagy-vystuplyat-pered-viyskovymy

12/10/2019

Про це повідомляє прес-служба ХХ Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю патріотичного мистецтва «Сурми звитяги».

Також учасники фестивалю виступлять перед військовими 24-й бригади, яка дислокується у Яворові, розповів методист методичного кабінету відділу освіти Яворівської РДА Богдан Станько.

Зокрема концерт відбудеться до дня українськї армії 6 грудня.

Також у районі відбудеться підсумковий концерт фіналістів районного відбіркового етапу конкурсу патріотичної пісні «Сурми звитяги». Він цього року запланований на 17 жовтня у Новояворівській середній школі N3. За словами Богдана Станька саме ця школа зараз має кращий актовий зал з хорошою апаратурою, яка дозволяє проводити конкурс на високому рівні.

А тим часом у районі вже завершили окружний етап відбору «Сурм звитяги» – у ньому взяли участь практично всі школи району, а виступи учасників відбувались в містах Новояворівську та Яворові а також у селищах Івано-Франкове, Краківець, Немирів.

Богдан Станько пояснив, що це пов’язано з великою площею району, тож для проведення такого масштабного заходу його ділять на 5 зон, кожна з яких, окрім центрального міста чи селища об’єднує школи розташовані у прилеглих селах.

Цього року Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль патріотичного мистецтва «Сурми звитяги» відзначає свій ювілей – 20 років. Фестиваль розпочинається з конкурсів, які відбуваються на рівні шкіл та позашкільних закладів. У рамках фестивалю відбувається ряд конкурсів, зокрема на найкращу живописну композицію, графічну композицію, листівку, декоративно-тематичну композицію; конкурс на найкращу героїко-патріотичну хореографічну композицію; конкурс авторської пісні; художнє читання; літературно-музичні композиції.

Leopolis.news