logo
03/05
2 ...

Через «Опір-Самбір» студенти Самбірського коледжу допомогли ЗСУ

07-10-2023 15:341529

Через «Опір-Самбір» студенти Самбірського коледжу допомогли ЗСУ
Фото: «Опір-Самбір»

Студенти Самбірського фахового  коледжу економіки та інформаційних технологій Софія і Юрій у волонтерський штаб «Опір-Самбір» принесли 5400 грн для підтримки ЗСУ.

До цієї суми свої донати зробили постійні партнери. Спільно для розвідників 103 бригади ТРО Львівщини закупили вкрай потрібні електричні прилади – дрельку та «болгарку». Вони не замінні, коли до дронів треба прикріпити «скиди», а влучним попаданням передати окупантам новий «привіт».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

Але чергова допомога  від волонтерів «Опір-Самбір» не лише з цим поїхала у зону бойових дій. У посилку захисникам також вклали смачний мед від Романа Павлішака та чай, каву і смаколики від працівників райспоживспілки, які з Володимиром Малецьким давно є надійними помічниками ЗСУ.

Волонтерський пункт «Опір-Самбір» з його очільницею Наталією Буряк у доброчинність включився практично з першого дня повномасштабного вторгнення рашистів в Україну. За цей час у різні підрозділи ЗСУ перевезли машинами, переслали поштою тонни найрізноманітнішої допомоги. Попередньо вивчали, кому і чого бракує і відтак задовольняли та продовжують задовольняти їхні потреби.

 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news