logo
03/05
02/05
01/05
30/04
29/04
26/04
2 ...

Зеленський провів у Миколаєві нараду щодо ситуації в регіоні

20-10-2023 17:191726

Зеленський провів у Миколаєві нараду щодо ситуації в регіоні
Фото: Офісу президента

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського в Миколаєві відбулася нарада з актуальних питань безпеки та життєдіяльності в області.

Як повідомляє Офіс президента, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім поінформував Главу держави та інших учасників зустрічі про поточну ситуацію в регіоні, а міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич – про стан забезпечення життєдіяльності міста.

Зеленському повідомили про ситуацію з відновленням водо- та газопостачання в деокупованих населених пунктах, із водопостачанням Миколаєва, а також загалом про підготовку до опалювального сезону.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» Андрій Гнатов доповів про безпекову обстановку в Чорному морі, зокрема про загрози судноплавству, створені державою-агресором – рф, прикриття портової інфраструктури та результати роботи «зернового коридору».

Керівники правоохоронних органів регіону поінформували про оперативну та криміногенну ситуацію на території Миколаївської області й координацію роботи правоохоронців.

Під час робочої поїздки Зеленський також відвідав військовий госпіталь, де лікуються поранені українські військовослужбовці.

 

Глава держави поспілкувався із захисниками України, які зазнали поранень у боях на Херсонському напрямку, та їхніми рідними. Військові розповіли Президентові про свій стан та лікування.

 

Також Зеленський побував сьогодні на Херсонщині.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news