logo
19/04
18/04
2 ...

На Львівщині привернули увагу до проблематики в сфері ВІЛ/СНІДу (ФОТО)

16-10-2019 09:49212

На Львівщині привернули увагу до проблематики в сфері ВІЛ/СНІДу (ФОТО)
Фото: Львівська ОДА

Благодійна організація «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» у місті Львів реалізувала проект «ВІЛ/СНІД, туберкульоз, вірусний гепатит С та паліатив: руйнуємо міфи!», який став переможцем конкурсу проектів для ІГС.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА. 

Метою проекту було привернення уваги населення до проблематики в сфері ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, вірусного гепатиту С та паліативу. В закладах охорони здоров'я та центрах громадського здоров'я було розміщено 50 інформаційних плакатів з контактами соціальних працівників та переліком медико-соціальних послуг, які можуть безкоштовно отримати люди, хворі на туберкульоз та ті, що живуть з ВІЛ.

Заклади охорони здоров'я, центри громадського здоров'я та центр легеневого здоров'я на фестивалі «ZaxidFest» та «Молодвіж» у межах проекту розповсюджували інформаційні матеріали про ВІЛ, гепатит С, туберкульоз та паліатив. Загалом населення отримало понад 8 тисяч примірників інформаційних листівок та буклетів. 

Інформаційна кампанія супроводжувалася консультаційною складовою під час акцій в Центрі легеневого здоров'я та на фестивалях, що зробило її більш ефективною, адже соціальні працівники БО «100% життя» м. Львів мали можливість відразу отримати зворотній зв'язок, відповісти на запитання людей та проконсультувати.

Нагадуємо, проект проводився в межах реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки.

Leopolis.news