logo
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

Засновниця «Кадриків» отримала французько-український орден

16-10-2019 17:213049

Засновниця «Кадриків» отримала французько-український орден
Фото: Кадрики

Львів'янка, яка вже понад 10 років працює у сфері культури і мистецтва, Ірина Климович була нагороджена орденом «Честь Вітчизни».

 

Нагородження Лідерів 21 століття орденом Королеви Анни відбулося нещодавно у Києві, повідомляє прес-служба телевізійного центру «Кадрики».

Орден Королеви Анни – це українсько-французька нагорода. Ним удостоюються люди, які досягли успіху в різноманітних сферах.

Ірина Климович є засновницею телевізійного продюсерського центру «Кадрики», який працює у Львові, а навесні філія «Кадриків» відкрилась у Києві.  Центр розвиває дитяче телебачення та займається розвитком дітей, як успішних особистостей. У «Кадриках» готують дітей за різноманітними напрямками, серед яких: школа журналістики, акторська майстерність, ораторське мистецтво, модельна школа, вокал, а також знімають з дітьми телевізійні програми, кліпи та мюзикли, готують масштабні фестивалі. Ірина переконана, що для того, щоб стати успішною особистістю потрібно лише 10 відсотків таланту і 90 відсотків праці – тоді все обов'язково вдасться. У планах засновниці «Кадриків» є написання книги на цю тему, над якою вона вже почала працювати.

Довідка

Орден Королеви Анни заснований на честь князівни Анни Ярославни – дочки великого князя Київського Ярослава Мудрого з метою відзначення видатних жінок сучасної України і вручається за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності

Leopolis.news