logo
20/04
19/04
2 ...

На Львівщині провели змагання серед водіїв автобусів

17-10-2019 11:441071

На Львівщині провели змагання серед водіїв автобусів

16 жовтня 2019 року на автомобільному полігоні автодорожнього коледжу НУ “Львівська політехніка” відбулись змагання з професійної майстерності  серед водіїв категорії “Д” автотранспортних підприємств, які обслуговують автобусні маршрути у Львівській області.

Кращі представники трудових колективів автомобілістів мали змогу продемонструвати свої знання правил дорожнього руху (які їхні колеги по цеху, на жаль, часто порушують) та вишкіл у практичному водінні автобуса середнього класу, інформує Львівське обласне відділення ГО «ВААП».

Кращими в особистому заліку за підсумками двох етапів стали :

Перше місце завоював водій ПАТ «Львівське АТП 14630»  Лисак Зеновій Дмитрович. Друге і третє місця залишилися за представниками ТзОВ “Фіакр-Львів” – це Колодій Андрій Ярославович та Чорний Андрій Михайлович. Організаційним комітетом переможцям вручено  грамоти, пам’ятні медалі і цінні призи.

В командному заліку трійку призерів зайняли представники двох Львівських автотранспортних підприємств та районне АТП.

Перше місце посіла команда ПАТ “Львівське АТП 14630”;

Друге місце  за командою ТзОВ “Фіакр – Львів”.

Третє місце в заліку – ПрАТ “Радехівське АТП 14629”.

Слід відзначити високий рівень знань в царині правил дорожнього руху представника команди ТзОВ “Самбірське АТП 14608”.

Організаційний комітет висловлює щиру подяку керівництву Львівського автодорожнього коледжу НУ “Львівська політехніка” за надану можливість проведення конкурсу профмайстерності на власній матеріально-технічній базі та Львівському державному навчально-курсовому комбінату за допомогу в організації практичного водіння.

Нагадуємо, що урочисте зібрання з нагоди професійного свята відбудеться 23 жовтня 2019 року в актовому залі Міжрегіонального професійно-технічного училища “Автомобільного транспорту і будівництва”, яке розташоване за адресою: м. Львів, вул. Пулюя, 28. Початок заходу о 12:30 год.

Leopolis.news