logo
06/05
05/05
2 ...

Козицький став Почесним президентом Львівської обласної федерації боксу

11-11-2023 12:25910

Козицький став Почесним президентом Львівської обласної федерації боксу
Фото: пресслужба ЛОВА

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький отримав посвідчення «Почесний президент Львівської обласної організації  «Федерація боксу України».

Відповідне рішення одноголосно прийняли члени президії Федерації під час чергового засідання організації 19 жовтня 2023 року. Посвідчення очільнику області вручив Президент організації, віцепрезидент Федерації боксу України Андрій Котельник, інформує пресслужба ОВА. 

«Для мене за честь бути почесним президентом обласної федерації боксу. Саме цей вид спорту прославив не одного українця та показав усьому світові, який ми сильний народ», – зазначив Максим Козицький.

«Приємно, що завдяки зусиллям Андрія Котельника та усім тренерам, у нас на Львівщині розвивається культура боксу, адже це не лише про силу, але й про витривалість, вміння передбачати свого суперника, застосовувати кмітливість на рингу, щоб врешті здобути перемогу. Дякую за ваші зусилля. Зі свого боку, обласна адміністрація та управління молоді та спорту всіляко буде підтримувати нові ідеї, задля розвитку спорту та виховання здорової молоді».

 

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news