logo
02/05
01/05
2 ...

Підпалив будинок сестри ексдружини: на Львівщині повідомили про підозру мешканцю Сумщини

11-11-2023 16:43619

Підпалив будинок сестри ексдружини: на Львівщині повідомили про підозру мешканцю Сумщини

На Львівщині слідчі повідомили про підозру в умисному знищенні майна чоловіку, який підпалив будинок сестри колишньої дружини.

Як повідомляє поліція Львівської області, у ніч на 3 листопада в одному з сіл Самбірського району зловмисник, розбивши вікно, проник у будинок, який належить сестрі його колишньої дружини. У домі тимчасово ніхто не проживав – тож чоловік підпалив речі та розкидав їх у кімнатах, після чого втік з місця події. Сталась пожежа, внаслідок якої будинок був суттєво пошкоджений вогнем.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі Самбірського районного відділу поліції, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини. Проведеними заходами, використавши записи камер відеоспостереження, розташовані в рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування розшукуваного – він був у Львові.

Палієм виявився 61-річний мешканець Сумської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news