logo
03/05
02/05
01/05
30/04
29/04
28/04
2 ...

Самбірський музей Лева Броварського поповнився цінним експонатом

12-11-2023 13:54827

Самбірський музей Лева Броварського поповнився цінним експонатом
Фото: з відкритих джерел

Голова Самбірської міської федерації футболу музей Лева Броварського поповнив двома  пам’ятними експонатами – золотим кубком та колективною світлиною команди ветеранів ФК «Самбір».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

У місті Рожищі Волинської області завершився благодійний турнір серед ветеранських футбольних команд на підтримку ЗСУ. До участі в ньому був запрошений ФК «Самбір», тренером якого був Лев Броварський. Відтак це був матч-відповідь з тутешнім ФК «Волинь». Вони торік зустрічалися на стадіоні Самбора. 

Переможцем цього волинського турніру стала команда ветеранів футболу Самбора. Додому вона привезли головний спортивний трофей – золотий кубок, а також спільну світлину із суперниками.

Нагадаємо, що в результаті недавньої масштабної реконструкції стадіону Самбора одну з кімнат головної трибуни відвели під музей знаного колишнього футболіста львівських «Карпат», заслуженого майстра спорту та володаря Кубка СРСР Лева Броварського. Він ще багато років був граючим тренером головної команди міста. Під його наставництвом вона неодноразово ставала чемпіоном Львівщини, завойовувала престижні нагороди.

На знак високої оцінки тренерських заслуг у становленні та розвитку футболу Самбора, увічнення пам’яті Лева Броварського міському стадіону присвоєно його ім’я.  

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news