logo
06/05
2 ...

На чемпіонаті Львівщини шашкісти Турківської громади стали срібними призерами

13-11-2023 13:27770

На чемпіонаті Львівщини шашкісти Турківської громади стали срібними призерами
Фото: з відкритих джерел

Уперше в історії м. Яворів на базі тутешнього ліцею ім. Осипа Маковея 11 листопада відбувся  молодіжний чемпіонат Львівської області з шашок-64 серед команд територіальних громад.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Спортивний захід обласного рівня зібрав 60 кращих юних шашкістів Львівщини, які змагались в чотирьох вікових категоріях – кадети, молодші кадети, юні надії 2013 та 2015 років народження і молодші.

Урочистим було відкриття обласних змагань. Їх ваги додала присутність президента і віцепрезидента Федерації шашок Львівщини Івана Ільницького та Богдана Москаля, заступника керівника відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради, голови та заступників ГО "Шашки Яворівщини" Юрія Кунця, Василя Клебана та Ігоря Кунанця. 

Під час непростих поєдинків найбільшу кількість медалей – 13, з яких 4 золотих, 5 срібних та 4 бронзових завоювали господарі – молоді інтелектуали Яворівської громади.

Гарний ужинок – 10 медалей повезли додому шашкісти Турківської громади, у тому числі 4 золотих, 3 срібних, 3 бронзових. 

Відтак інтелектуали цих двох територіальних громад на обласних шашкових змаганнях іншим командам не залишили шансів увійти  в трійку призерів.

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news