logo
03/05
02/05
01/05
30/04
29/04
28/04
2 ...

Співачка Андріана запрезентувала новий альбом «Мої Люди»

13-11-2023 20:27959

Співачка Андріана запрезентувала новий альбом «Мої Люди»

Андріана написала пісню про рідних людей. Вона так і називається «Мої Люди». На відміну від трьох попередніх, ліричних і дещо сумних композицій, які співачка випустила протягом року, ця вийшла веселою і позитивною.

«Пісня дуже актуальна в наш час, адже всі ми живемо у стані війни. І в такий непростий для усіх період близькі люди та справжні друзі стають для нас ще ближчими та ріднішими», - сказала співачка.

Пісню «Мої Люди» для Андріани написала її колега співачка TAYANNA.  

«Прослухавши її буквально декілька разів, ми з моїм чоловіком та продюсером Володимиром вирішили, що дуже хочемо мати цей трек у моєму репертуарі. Адже насправді в моєму житті зараз є люди близькі та дорогі, яким я би хотіла присвятити цю пісню», - розповіла співачка.

Композиція увійде до нового, шостого за ліком однойменного альбому, який співачка якраз випускає. Також разом з піснею і диском виходить відео-кліп, в якому Андріана вирішила відповідно показати своїх людей.  

«На зйомки кліпу я спеціально запросила не професійних акторів, а дійсно рідних для мене людей. Чоловіка, сестричку, синочків, один з яких живе за кордоном і зйомки відбувалися через Скайп. А також тих друзів, які у моєму житті відіграють велику роль та кожен з них займає невеличку частину мого серця», - розповіла співачка.

«Ну і звісно, що найголовніші Мої Люди в теперішній час, це є наші мужні захисники ЗСУ, завдяки яким ми прокидаємось щоранку, а наші рідні поруч з нами», - підсумувала Андріана.

Слід зазначити, що до альбому співачки, окрім уже вищезгадої пісні «Мої люди», увійшли такі треки як: «Незнайомка», «Все мине», «Адреналін», «Неба мало»дві дуетні з Пустовіт «Не вміє кохати» та «Сумую», а також два ремікси на «Все мине» та «Сумую».

Окрім ТАYANNA, альбом співачці допомогли написати українські музиканти: Андрій Парфенов, Дмитро Димов, Богдан Бабич, Нікіта Гончаренко, Андрій Бакун та Борислава Білоцерківська.

Зі всіма ними Андріана товаришує у житті та кожного з них вона може сміливо назвати МОЇ ЛЮДИ.

Посилання на альбом: https://bfan.link/andriana-moyi-lyudy

Leopolis.news