logo
16/04
15/04
12/04
2 ...

На Львівщині обговорили розвиток торгівлі і логістики з країнами Центральної Азії (ФОТО)

17-10-2019 19:24405

На Львівщині обговорили розвиток торгівлі і логістики з країнами Центральної Азії (ФОТО)
Фото: Львівська ОДА

Сьогодні, 17 жовтня, у Львові, відбулась Міжнародна конференція з актуальних питань розвитку торгівлі і логістики з країнами Центральної Азії. Захід провели в межах навчально-ознайомчої поїздки в Україну спеціалістів з цих напрямків із Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Узбекистану.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Привітав учасників заходу перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський.

«Львівщина активно розвивається, зокрема з точки зору інвестиційної привабливості. Наша область має людський потенціал, кваліфіковані кадри, розгалужену сферу бізнесу, приріст експорту в країни Європейського Союзу, а також потенціал для експорту на Азійський ринок. Також в області активно розвивається агропромисловий напрямок, діяльність фермерських господарств, виробництво натуральної та корисної сільськогосподарської продукції. Для підтримки інвесторів у Львівській ОДА діє відділ супроводу інвестиційних проєктів. Ми маємо добрі практики і результати, підтримку партнерів», - зазначив Василь Лозинський.

Також перший заступник голови ЛОДА висловив вдячність організаторам та партнерам конференції та поїздки.

Окрім важливих питань галузі, учасники конференції - представники бізнесу, представники митних та фітосанітарних органів відвідають об’єкти холодного зберігання, прикордонний пункт Краковець. Також відбудуться ділові зустрічі бізнес-делегацій.

Серед учасників заходу: спеціалісти державних органів по митному і фітосанітарному контролю, транспортній і торговій політиці, представники транспортно-логістичних центрів, транспортні й логістичні компанії, оператори логістичних центрів, транспортні та логістичні асоціації Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Узбекистану та України.

Організатори ознайомчого візиту: проєкт USAID із конкурентоздатності, торгівлі та створенню робочих місць в Центральній Азії (CTJ), Програма GIZ «Спрощення процедур торгівлі в Центральній Азії» (TFCA) за підтримки Львівської торгово-промислової палати.  

Leopolis.news