logo
04/05
03/05
02/05
01/05
2 ...

У Львові поліцейські спіймали зловмисника, який до смерті побив знайомого

21-11-2023 15:49597

У Львові поліцейські спіймали зловмисника, який до смерті побив знайомого
Фото: ВК поліції Львівської області

Як встановили правоохоронці подія сталась в ніч з 15 на 16 листопада у квартирі одного з будинків на вулиці Любінській. Між 51-річним господарем помешкання та його гостем виник побутовий конфлікт, під час якого гість жорстоко побив господаря, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження, від яких той помер за три дні – 19 листопада.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисник з місця події втік. В подальшому тіло загиблого виявив сусід, який і повідомив про це у поліцію.

Також встановлено, що на момент сварки учасники конфлікту перебували у стані алкогольного сп’яніння.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції №2.

Правоохоронці виявили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Особу затриманого встановлено – ним виявився житель Львова віком 29 років.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news