logo
22/04
19/04
18/04
17/04
2 ...

У брюховицькій школі відзначили День Захисника України

18-10-2019 12:00920

У брюховицькій школі відзначили День Захисника України
Фото: Брюховицька селищна рада

У Брюховичах в СЗШ № 41 відбулися заходи, приурочені до свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисника України.

 

Святкування розпочалося патріотичним флешмобом –учні школи, на зразок справжнього козацького війська, вийшли до школи з лісу під козацький марш, повідомив Leopolis.news селищний голова Брюховичів Володимир Доманський.

«На Сході України наші хлопці і жінки боронять кордони нашої Батьківщини. Згадуємо всіх і дякуємо за те, що вони є, що вони були, за те, що вони захищають нас, за те, що ми маємо тут можливість жити в мирі і спокої. Вітаю всіх з таким прекрасним святом! Дякую організаторам, Володимире Юрійовичу, Вам, педагогічному колективу та діточкам, з яких ростуть такі справжні патріоти, справжні українці!», – сказав Володимир Доманський у своєму зверненні до учнів школи.

Директор СЗШ № 41 м. Львова Володимир Божейко також додав, що учні, вчителі, гості свята зібралися, щоб вшанувати пам’ять наших батьків, наших братів, сестер, які зараз захищають кордони нашої держави – для цього було оголошено хвилину мовчання.

Після завершення офіційної частини учні школи могли самі спробувати скласти та розібрати подетально справжню зброю – таку можливість надали учасники організації «УНА УНСО», які, за ініціативи ГО «Наші Брюховичі», завітали до школи в честь Дня Захисника України.

Leopolis.news